Voor onafhankelijk advies en informatie bij huren

De Huurdersbalie

 

U huurt een woning, kamer, studio of werkruimte. Plotseling heeft u problemen met uw verhuurder. Over de servicekosten,  over onderhoud of renovatie, misschien wordt uw huurcontract wel opgezegd, dat soort zaken.  Dan heeft u, als huurder, behoefte aan goed en onafhankelijk advies en informatie. U kunt dan terecht bij de Huurdersbalie.  Advies en informatie zijn gratis.

 

De Huurdersbalie is er voor huurders van zelfstandige woonruimte, zowel in de particuliere als sociale huursector. En ook voor kamerhuurders. Ze geeft niet alleen advies en informatie aan individuele huurders. Ze kan ook bemiddelen.

Heeft u een vraag of probleem op het gebied van huren? Dan kunt u tijdens spreekuurtijden bij ons langskomen”’, aldus de Huurdersbalie. ‘U kunt in alle rust uw vragen en problemen aan ons voorleggen. Op grond daarvan krijgt u een betrouwbaar en deskundig advies.’ Uitgangspunt is altijd tot een goed passend advies of een oplossing te komen.

 

Neem documentatie mee, als u bij de Huurdersbalie langs gaat. Denk aan een huurcontract, brieven en e-mails tussen u en andere partij(-en), en contactgegevens van instanties waarmee u samenwerkt. ‘Wij gaan altijd zorgvuldig en discreet om met de informatie die u aan ons verstrekt’, benadrukt de Huurdersbalie.

 

Spreekuur Huurdersbalie Arnhem-Noord

Buurthuis ‘De nieuwe Hommel’
De Wiltstraat 6, 6821 CE Arnhem

Maandag: 9.00– 12.00 uur
Donderdag: 13.00  – 16.00 uur

 

De Huurdersbalie is onderdeel van het Huurdershuis, een onafhankelijke stichting gesubsidieerd door de gemeente Arnhem.