Zondag 26 mei: Wijvenkraam in Nieuwe Kadekwartier

 

De stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen

 

Lente vier je buiten. Geliefd-maar-niet-meer-gedragen topstukken scoren of verkopen doe je tijdens Wijvenkraam. De bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden komt dan voor de derde keer met een openlucht editie op het opkomende Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier, Arnhem. Tijd: tussen 11.00 en 17.00 uur

 

Geen doorsnee rommelmarkt, Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en design liefhebbers onder haar verkopers. Bezoekers los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintage vondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst.

DJ’s verzorgen heerlijke beats en good vibes tijdens het shoppen, Café Breaky en Eetwinkel Stroom serveren lekkernijen om de energie goed op peil te houden. En dat allemaalmheerlijk in het buitenlucht.

 

Zelf  meedoen

Heb je zelf bijzondere (vintage) kleding dat je kast uitpuilt of prachtstukken van eigen hand? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven. Naast vintage, mode en designstaat Wijvenkraam ook open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging etc. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen!

Wijvenkraam is ontstaan in Duitsland, waar het concept zich heeft bewezen met soms wel meer dan tienduizend bezoekers. Inmiddels is de markt uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving.

 

Datum: Zondag 26 MEI 2019

Locatie: Nieuwe Kadekwartier / Transformatorplein 12 (Café Breaky’s), 6827 AC Arnhem

Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur

Entree: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

 

 

Social Media

www.facebook.com/wijvenkraam

https://www.facebook.com/events/2180810808661337/

https://www.instagram.com/wijvenkraam/

Video impressie

https://vimeo.com/111926688

Beeld impressie

https://app.lapentor.com/sphere/wijvenkraam-eusebius-arnhem