Wisselstroom Summervibes

 

Kom langs bij Wisselstroom, het energieke mini-festival in het Nieuwe Kadekwartier. Op zondag 18 juni, van 12:00 tot 18:00 uur. Wisselstroom  wordt gehouden op het Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier. De markt is gratis toegankelijk.

 

 

 

Het festival vindt voor de tweede keer plaats. Een gezellige, creatieve markt met een fijn zomers festivalsfeertje. Hier slenter je op je gemak langs kramen met kunst, ambacht, handgemaakte producten en lekker eten en drinken. Ook is er live-muziek in de muziek lounge, worden er stoelmassages gegeven en kan je meedoen met de yoga. Voor kinderen is er een knutseltafel.

 

Het idee achter Wisselstroom is om de energie door het Nieuwe Kadekwartier te laten stromen. Deze nieuwe wijk, met het prachtige Transformatorplein is bij veel Arnhemmers nog onbekend. En dat terwijl er zoveel creatieve en ondernemende mensen op deze plek gehuisvest zijn. Tijdens Wisselstroom krijgt deze creativiteit een podium en kunnen mensen genieten van de energie die deze plek te bieden heeft.

Meer informatie: www.cafestekker.nl/wisselstroom en Facebook.com/wisselstroom