Indian summer met Wijvenkraam op Transformatorplein

 
Nazomers genieten op zondag 15 september tijdens Wijvenkraam op het sfeervolle Transformatorplein. Tussen 11.00 en 17.00 uur. Scoor of verkoop geliefde-maar-niet-meer-gedragen topstukken, en geniet van lekkere beats, verulkelijke hapjes en het ultiemen zondagse slenteren.

 

 

Geen doorsnee rommelmarkt. Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en designliefhebbers onder haar verkopers. Het is een markt met bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden. !

Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintagevondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst.

Traditiegetrouw verzorgen onze DJ’s good vibes tijdens het shoppen, Café Breaky en Eetwinkel Stroom serveren lekkernijen om de energie goed op peil te houden. En dat allemaal heerlijk in het buitenlucht.

Heb je zelf bijzondere kleding (vintage, design, streetwear) dat je kast uitpuilt, of prachtstukken van eigen hand die je graag wil verkopen? Inschrijven voor een kraam kan via www.wijvenkraam.nl/arnhem.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven. Wijvenkraam staat open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging, etc. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen. Heb je een te gek idee? Neem dan graag contact op met de organisatie.