Eigen App voor het Arnhemse Broek

Activiteiten voor kinderen, voor jongeren, voor ouderen. Van sport tot koken, van een cursus breien tot een bingo. Er zijn talloze dingen te doen in de wijk. Er is echter één probleem. Het is soms lastig te achterhalen wanneer ze plaatsvinden en waar. Daarom wordt nu gewerkt aan een eigen App voor het Arnhemse Broek.

 

 

 

Deze App is straks voor iedereen heel makkelijk op de mobiel te zetten. Gratis. Iedereen kan dan in één oogopslag zien wat er die dag te doen is: waar; voor wie (leeftijd); wanneer; of het wat kost; waar je kunt inschrijven. Dat soort dingen. Ook is eenvoudig te zien wat er die week of de komende maand(en) verder op het programma staat.

De App is een service aan de wijk. Elke wijkbewoners kan straks op elk moment van de dag makkelijk zien wat er te doen is. De App wordt gekoppeld aan de wijkwebsite (arnhemse-broek.nl). Daarop zal het activiteitenprogramma ook te vinden zijn.

 

Naam voor de App

Er wordt nog gezocht naar een geschikte naam voor de App. Die moet kort en krachtig zijn. En aangeven wat het doel is. Heeft u een idee? Laat het horen. Dat kan via de wijkwebsite www.arnhemse-broek.nl of via rijnrepoorter@gmail.com

 

 

www.arnhemse-broek.nl

De wijkwebsite zelf wordt momenteel gemoderniseerd. Na dertien jaar werd dat wel eens tijd. De site krijgt een meer eigentijdse uitstraling. Ook zullen rubrieken worden aangepast. De kans bestaat dat de site hierdoor soms even uit de lucht is.