Buurtetentje in De Paperclip

 

Iedere eerste woensdag van de maand is er een Buurtetentje in 'De Paperclip'. 
Het voormalige buurthuis aan het Van Verschuerplein 16A opent om 18 uur de deuren. Om 18:30 uur starten het etentje. Iedereen uit de buurt is welkom! 

 

Geniet er van een heerlijke maaltijd, bereid door buurtgenoten. Praat intussen bij met bekenden en maak kennis met onbekenden. Eet je vegetarisch, dan zal daar rekening mee worden gehouden. 
Het Buurtetentje is een initiatief van een aantal buurtbewoners, samen met Plushome, om maandelijks te koken voor buurtgenoten. Afgelopen 3 april was de aftrap.
 

  • De kosten bedragen 4 euro per persoon per maaltijd. Koffie, thee en water zijn gratis te verkrijgen, voor frisdrank betaal je 1 euro. 
  • Eerstvolgende data: 1 mei, 5 juni, 3 juli
  • Reserveren is nodig, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Stuur uiterlijk 29 april (12:00 uur) een email naar papercliparnhem@gmail.com

 

Lijkt het je leuk om mee te helpen als (hulp)kok of afwasser? Geef dit dan bij het eerstvolgende buurtetentje even aan of neem contact op via e-mail (papercliparnhem@gmail.com). Als vergoeding eet je gratis mee.