Profiteer van de Gelrepas

Met Gelrepas goedkoop naar circustheater

Met Gelrepas gratis mee met Ome Joop’s Tour

Gezinnen die in het bezit zijn van de Gelrepas waarvan de kinderen al hebben ingeschreven én hebben betaald voor de editie van 2019, krijgen het inschrijfgeld teruggestort door Ome Joop’s Tour.

 

Lees het volledige artikel

Rommelmarkt gezellig, ondanks het weer

 

Op zaterdag 8 juni was er een Rommelmarkt bij ’t Torentje en de Blokhut. De markt was georganiseerd door bewoners via De Kansen en ’t Torentje. Zij noemden het een gezellige activiteit, ondanks het weer dat tegenzat. Vanwege het mindere weer had een aantal verkopers afgezegd. Maar gelukkig waren er nog wel voldoende verkopers om de markt kleur en gezelligheid te geven.

 

 

 

Lees het volledige artikel

Maak gebruik van het Wijkbudget

 

Het wijkplatform Arnhemse Broek beheert het wijkbudget (geld van de wijk; dit jaar 38.500 euro). Doel van het wijkbudget: bevorderen van de leefbaarheid. Wijkbewoners of instanties die in de wijk actief zijn, kunnen daar gebruik van maken. Hiervoor moet een aanvraagformulier worden ingevuld. Download dit van www.arnhemse-broek.nl onder het kopje Bewoners. (ook verkrijgbaar bij het opbouwwerk in de Symfonie).

 

 

Lees het volledige artikel

19 juni: Feestelijke opening Vernieuwd Thialf

Thialf op Wielen

 

Neem je step, skateboard, eenwieler, skeelers, skates, rolstoel, rollator of fiets mee!

 

Lees het volledige artikel

Met Gelrepas gratis mee met Ome Joop's Tour

 

Basisschool leerlingen van gezinnen die beschikken over de Gelrepas, mogen in 2019 gratis mee met Ome Joop’s Tour. De reden: De Gelrepas bestaat 25 jaar. ‘Wie jarig is trakteert’ wordt vaak gezegd en dat doet de Gelrepas dan ook op de 25e verjaardag. Een en ander gebeurt in samenwerking met de Dullertsstichting.

 

Lees het volledige artikel

Zondag 26 mei: Wijvenkraam in Nieuwe Kadekwartier

 

De stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen

 

Lente vier je buiten. Geliefd-maar-niet-meer-gedragen topstukken scoren of verkopen doe je tijdens Wijvenkraam. De bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden komt dan voor de derde keer met een openlucht editie op het opkomende Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier, Arnhem. Tijd: tussen 11.00 en 17.00 uur

 

Lees het volledige artikel

Wat vindt u wel/niet belangrijk in uw wijk?

 

Veiligheid in de wijk. Een goed onderhouden wijk. Een groene wijk. Dat is de top drie van wensen, waar bewoners het liefst geld in zouden stoppen. Dat bleek op 21 maart tijdens een actie op de parkeerplaats bij de Aldi. Bewoners konden met stickers antwoord geven op de vraag: Wat vindt u wel/niet belangrijk in uw wijk?

 

Lees het volledige artikel

Grote Opruimdagen in het Statenkwartier

 

Dat oude bankstel, die kapotte fiets, die versleten matrassen, bedden, meubels, kasten. Dat dode struikje of die afgezaagde boomstam. Bewoners van het Statenkwartier kunnen op 8 en 22 mei, en op 12 juni hun zolderinboedel, schuren en tuinen leegmaken, en het afval kwijt in containers op bepaalde plekken in de wijk. Gratis. Op die datums zijn De Grote Opruimdagen, georganiseerd door Vivare, Rijnstad en Gemeente Arnhem.

 

Lees het volledige artikel

'Een goeie plaat zet ik op Facebook'

Wijkbewoner Willem Verbeten

 

Hij werkte als machinebankwerker. Was activiteitenbegeleider in het ziekenhuis. Bracht post rond. En raakte arbeidsongeschikt. Tegenwoordig is Willem Verbeten (64) vrijwilliger in De Kansenfabriek, waar hij mensen onder andere wegwijs maakt op de computer. Daarnaast gaat hij graag met zijn fotocamera op stap. ‘Het leukste vind ik natuurfotografie.’

 

Lees het volledige artikel

De Wijkagenten melden:

Kwekerij in de woning
Caravans in de wijk.
Slachtoffer van een misdrijf? Doe aangifte
Gestolen fietsen in de wijkpost
Spreekuren

 

Lees het volledige artikel

<< Lees ook nieuwere artikelen  ||  Lees ook oudere artikelen >>